Contact


Serronius 

Fine Art

Tuindersweg 1
5953 TD Reuver
Nederland

T+31 (0) 6 25 29 00 16 
Einfo@serronius.nlOpeningstijden

op afspraakBlijf op de hoogte

Aanmelden
nieuwsbrief


Welkom bij Serronius Fine Art

Serronius Fine Art is gevestigd aan de Tuindersweg 1 in Reuver, een dorpskern binnen de gemeente Beesel, precies op de grens tussen de Noord - en Midden Limburgse steden Venlo en Roermond. 

Het getoonde werk, hedendaagse kunst, is van zowel gerenommeerde kunstenaars als van jong aanstormend talent. Het ijkpunt binnen de kunstwerken het werk van Tom Smetsers, Beeldend Kunstenaar en tevens eigenaar van Serronius Fine Art. 

De nadruk ligt op kwaliteit en ambacht, de kunstwerken zijn dan ook altijd zorgvuldig door ons geselecteerd. Het gevoel en onze eigen beleving zijn uiteindelijk bepalend of we het werk presenteren. 

Serronius Fine Art neemt deel aan verschillende nationale en internationale kunstbeurzen en organiseert tevens een jaarlijks terugkerende beeldenexpositie.

U bent zowel als particulier en/of als bedrijf aan het juiste adres om met een eyecatcher uw woon- en/of werkomgeving te verfraaien. 

Naast kunstkoop bieden wij u tevens een aantrekkelijke huur/spaar formule (particulier) huur - huur/spaar formule (zakelijk).

U bent van harte welkom op afspraak!


Serronius
Fine Art

Tuindersweg 1
5953 TD Reuver
Nederland

openingstijden:

opDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.